Lovisa Melin

Lovisa Melin

UPDATE

Publicerad 2013-01-28 15:53:00 i uncategorized

Bedrövlig uppdatering och kvalitet lika med noll på min lilla blogg. Flyttar till ny lägenhet på fredag och efter det blir det ny energi här. Tills vidare!

FRUKOST

Publicerad 2013-01-19 13:06:00 i uncategorized


Nu är första terminen slut och det känns fantastiskt! Igår åt jag frukost med mina favvisar på plaza och på kvällen vankades tentafest. Vilket innebär mindre pigg idag men hade en superkväll! Nu ska jag rycka upp mig och åka och träna och basta och senare idag äta middag och dricka vitt med Josefine och Johanna. Pusssis

PLUGGSTUGA

Publicerad 2013-01-05 12:56:00 i uncategorizedHär spenderar jag dagen, tentaperiod it is. Igår var jag på släktfika/lunch på dagen och på kvällen mötte jag upp min bestie och åt middag på hot chili. Det blev en mycket trevlig fredagkväll. pussis!

LÄNGTAR

Publicerad 2013-01-03 17:03:00 i uncategorized

Längtar efter värme, sol och bad. Fick en resa i födelesedagspresent och jag vill åka nuuu. Hittade dom här två bilderna från i somras. Den svenska sommaren är inte så pjåkig!
Men istället sitter jag här och tragglar latinska termer och allt det där känns väldigt långt borta. wihooo. Kram!!


2 JANUARI

Publicerad 2013-01-02 23:10:00 i uncategorized

Hejsan!! Jag blev lite sugen att titta in här efter lång tid sen senast. Just nu är jag hemma i hudik på jullov och har och har haft ett underbart sådant! På söndag åker jag upp till mitt andra hem i norr och det känns lite vemodigt. Byta ut familj, hem och vänner till mitt och Hannas studentrum på 20 kvadrat och tentaplugg känns inte så lockande. Samtidigt som jag saknar mina fina klassisar där uppe! Drömscenariot vore att man själv fick bestämma vart sina nära och kära skulle bo! Vore inte det bra så säg!
Jag har hur som helst haft ett jättemysigt lov. Firat jul med familj och släkt och firat in det nya året med underbara människor. Nu hoppas jag att 2013 blir ännu lite bättre än 2012!

(+ mer uppdateringar här!!)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela